Cum transformi resturile de mancare intr-un mic dejun delicios

Nu mai arunca resturile de mancare. Cu putina imaginatie, le poti refolosi in bucatarie pentru a obtine alte preparate cel putin la fel de gustoase.

 

Ai nevoie de:

8 chifle

2 linguri unt topit

sare si piper

8 oua

ce resturi ai prin frigider

 

Mod de preparare

 

Preincalzeste cuptorul la 176 grade Celsius. Intre timp, taie partea de sus a chiflelor si scoate-le miezul. Unge interiorul fiecarei chifle cu unt topit si condimenteaza cu sare si piper.

 

In functie ce resturi de mancare ai sau ce mai ai prin frigider (branza, ceapa caramelizata, cartofi fierti, spanac, sunsa, mezeluri, ciuperci, ceapa, coriandru), umple chiflele, iar la sfarsit sparge cate un ou in fiecare.

 

Pune-le pe o foaie de copt si lasa-le timp de 10-12 minute, apoi acopera-le cu o folie. Pune-le din nou la cuptor si mai lasa-le 20-25 minute sau pana cand ouale sunt facute.

 

Pofta buna!