Ciuperci umplute cu 4 feluri de brânză

Îți dorești să-ți impresionezi invitații cu un aperitiv fin și elegant? Încearcă această rețetă de ciuperci umplute cu patru feluri de brânză și răsfață-i pe cei dragi cu o adevărată delicatesă!

 

Ingrediente 

12 ciuperci mari

o ceapa tocata marunt

6 catei de usturoi tocat marunt

o cana si jumatate de frunze de spanac

1/2 ceasca de ricotta

1/4 ceasca de crema de branza

un varf de cutit de nucsoara

doua linguri de mozzarella rasa

doua linguri de parmezan ras

o lingurita de praf de usturoi

sare si piper

Mod de preparare

Coace ciupercile curatate la 180 de grade. Toaca-le coditele si caleste-le intr-o tigaie cu ceapa si usturoiul, timp de 2-3 minute. Adauga spanacul maruntit si mai lasa compozitia pe foc pana cand scade apa.

 

Amesteca ricotta cu crema de branza si cu mozzarella si adauga nucsoara, sare si piper dupa gust. Adauga mixul de branza peste cel cu legume si umple ciupercile cu pasta rezultata. Presara parmezan ras si praf de usturoi deasupra lor si rumeneste-le in cuptor inca 8-10 minute.

 

Poti presara putina verdeata deasupra ciupercilor, pe care le vei servi calde, alaturi de un pahar de vin rosu fructat si aromat.