Ciuperci umplute cu 4 feluri de brânză
Ingrediente
12 ciuperci mari
o ceapa tocata marunt
6 catei de usturoi tocat marunt
o cana si jumatate de frunze de spanac
1/2 ceasca de ricotta
1/4 ceasca de crema de branza
un varf de cutit de nucsoara
doua linguri de mozzarella rasa
doua linguri de parmezan ras
o lingurita de praf de usturoi
sare si piper
Mod de preparare
Coace ciupercile curatate la 180 de grade. Toaca-le coditele si caleste-le intr-o tigaie cu ceapa si usturoiul, timp de 2-3 minute. Adauga spanacul maruntit si mai lasa compozitia pe foc pana cand scade apa.
Amesteca ricotta cu crema de branza si cu mozzarella si adauga nucsoara, sare si piper dupa gust. Adauga mixul de branza peste cel cu legume si umple ciupercile cu pasta rezultata. Presara parmezan ras si praf de usturoi deasupra lor si rumeneste-le in cuptor inca 8-10 minute.
Poti presara putina verdeata deasupra ciupercilor, pe care le vei servi calde, alaturi de un pahar de vin rosu fructat si aromat.