Bruschette cu mozzarella si ardei copti
Ingrediente
4 felii de ciabatta, fiecare de 1 cm grosime
1 ardei galben
1 ardei rosu
10 ml ulei de masline
1 file de hamsii (sarat sau in ulei, nu proaspat), tocat
frunze de patrunjel
1 bulgare mare de mozzarella, se taie in 4 bucati
Mod de preparare
Ardeii se spala, se usuca si se coc in cuptor. Cand sunt gata se scot, se pun intr-un bol si se acopera cu o folie alimentara. Se lasa 10 minute sa se raceasca, apoi se indeparteaza pielea, cotorul si semintele.
Ardeii copti se taie fasii si se marineaza timp de o ora in ulei de masline, hamsii si patrunjel tocat.
Intre timp, feliile de ciabata se stropesc cu ulei de masline, se asezoneaza cu sare si se prajesc usor pe o tigaie grill, timp de 20-30 de secunde pe fiecare parte.
Bucatile de mozzarella se stropesc cu ulei de masline, se asezoneaza cu sare, piper si se aranjeaza pe feliile prajite de ciabatta.
Deasupra se adauga si ardeii marinati.
Bruschetele sunt gata :)
Savurati cu placere!