Bruschete delicioase cu busuioc, roșii și creveți
Nu credeai ca mămăliga ar putea fi strecurata în rețetele din bucătăria italieneasca? Ei bine, noi te învățam să transformi mămăliga în cele mai savuroase bruschete pe care le-ai gustat vreodată.
Ingrediente
mamaliga
pentru topping
rosii cherry
sos pesto sau frunze proaspete de busuioc
mozzarella
creveti
ansoa
parmezan
Mod de preparare
Pasul 1
Taie mamaliga cu ajutorul unei cani, avand grija ca grosimea acestora sa fie de maximum 2 cm.
Pasul 2
Unge fiecare bucata de mamaliga cu ulei de masline si usturoi si apoi adauga deasupra toppingurile preferate: rosii cu busuioc, mozzarella, creveti, ansoa si parmezan etc.
Pasul 3
Coace bruschetele in cuptorul incins in prealabil la 180 grade C pana cand branza se topeste sau bucatile de mamaliga se rumenesc.
Sursa: