Bruschete delicioase cu busuioc, roșii și creveți

Nu credeai ca mămăliga ar putea fi strecurata în rețetele din bucătăria italieneasca? Ei bine, noi te învățam să transformi mămăliga în cele mai savuroase bruschete pe care le-ai gustat vreodată.

 

Ingrediente

mamaliga

 

pentru topping

rosii cherry

sos pesto sau frunze proaspete de busuioc

mozzarella

creveti

ansoa

parmezan

 

Mod de preparare

Pasul 1

Taie mamaliga cu ajutorul unei cani, avand grija ca grosimea acestora sa fie de maximum 2 cm.

 

Pasul 2

Unge fiecare bucata de mamaliga cu ulei de masline si usturoi si apoi adauga deasupra toppingurile preferate: rosii cu busuioc, mozzarella, creveti, ansoa si parmezan etc.

 

Pasul 3

Coace bruschetele in cuptorul incins in prealabil la 180 grade C pana cand branza se topeste sau bucatile de mamaliga se rumenesc.