Salata de pui cu avocado si mar

O salata aromata si cu un gust inedit. Se serveste atat la pranz, cat si la cina si nu necesita mult timp pentru preparare.

 

Ingrediente

300 g piept de pui 

2 fructe de avocado 

1 mar 

frunze de salata verde 

suc de la o jumatate de lime (sau lamaie) 

sare 

ulei de masline

 

Mod de preparare

Intr-o cratita se fierbe pieptul de pui, aproximativ 20 de minute dupa ce a fiert apa. Cand este fiert, pieptul se lasa sa se raceasca si se taie cubulete mici.

 

 

Marul si fructul de avocado se curata de coaja, se indeparteaza de seminte si se taie cubulete ( pulpa fructelor se stropeste cu suc de lime, pentru a nu se oxida). Salata verde se rupe cu mainile si se pune intr-un bol, deasupra se adauga cubuletele de pui, avocado, mar si sare. Ingredientele se stropesc cu ulei de masline si se amesteca cu grija.

 

 

Salata se aranjeaza in boluri si se serveste imediat.

Savurati cu placere!