Salata cu oua si ridichi

Este o salata ideala atat pentru micul dejun, cat si un aperitiv potrivit pentru masa de pranz.

 

Ingrediente:

frunze de salata

2 oua

4 bilute mici de mozzarella

4 ridichi

1 legatura cu ceapa verde

 

Pentru sos:

o jumatate de pachet de iaurt simplu

cateva crengute de cimbru proaspat

un pic de busuioc uscat, oregano

o lingurita de ulei de masline

1 catel de usturoi

sare si piper

 

Mod de preparare

Frunzele de salata se spala, se usuca, se rup cu mana si se pun intr-un bol.

Ouale se fierb tari, se taie bucati potrivite si se adauga in bol.

Ridichea se taie in doua jumatati, iar ceapa se toaca marunt.

Toate ingredientele se adauga in bol si se stropesc cu sos.

 

Cum se prepara sosul: 

 Ingredientele pentru sos se amesteca bine si se lasa timp de o ora in frigider.

 

 

Pofta buna!