Cartofi copti cu rucola si branza de capra
Ingrediente
1,5 kg cartofi rosii mici,taiati pe jumatate; branza de capra; sare kosher; 80ml ulei de masline; rucola; 8 catei de usturoi necuratati;
Ingrediente pentru vinegreta:
2 lingurite mustar
1 lingura otet balsamic
100ml ulei de masline extra virgin
Ingrediente pentru salata:
rucola
50g branza de capra faramitata
piper negru proaspat macinat
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 150 grade Celsius.
Intr-o tigaie, amesteca cartofii cu cateii de usturoi, sare dupa gust si cei 80 ml ulei de masline.
Pune totul la cuptor pana ce cartofii sunt gata.
Intr-un bol, amesteca mustarul si otetul. Incet, adauga si uleiul de masline, amestecand incontinuu.
Ca sa faci salata, ia cartofii copti si pune-i intr-un bol mare. Stropeste-i cu vinegreta si amesteca-i bine. Adauga rucola si amesteca din nou. Mai adauga vinegreta dupa gust.
Presara deasupra branza de capra. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Serveste salata cat e calda.