Turnulet de legume cu mozzarella si frunze de busuioc

Ingrediente
1 vanata
2 rosii
mozzarella
frunze proaspete de busuioc
Pentru dressing
2 linguri de maioneza
usturoi
frunze de busuioc
Mod de preparare
Vanata, rosiile si mozzarella se taie rondele.
Intr-o tigaie grill, incinsa si stropita cu cateva picaturi de ulei, se prajesc feliile de vanata asezonate cu sare, pana se rumenesc frumos.
Rondele de vanata se scot din tigaie si se lasa pe un prosop de hartie sa se raceasca putin.
Intre timp, pregatim dressingul din 3 ingrediente:
intr-un bol mic amestecam 2 linguri de maioneza cu usturoiul zdrobit si frunzele de busuioc tocate fin.
Fiecare felie de vanata o ungem cu dressingul obtinut.
Peste fiecare felie de vanata aranjam o felie de rosie,
apoi mozzarella.
Repetam procesul cu inca o felie de vanata unsa cu sos de usuturoi. Intre straturi aranjam si cateva frunzulite de busuioc.
Finisam turnuletul cu o felie de rosie, mozzarella si frunze de busuioc.
Pofta buna de la Maricica!