Rețetă de post: Fasoliță țărănească

Marcela
imaginea utilizatorului Marcela
Când e vorba de post nu uit niciodată de fasoliță! Și azi am decis să vă împărtășesc această rețetă, ca să vă amintesc de ea, în caz că nu ați preparat-o demult.

 

Avem nevoie de:

fasole bruna uscata (merge perfect si cea alba); cativa catei de usturoi; cateva cepe; ulei; sare; piper negru.

 

Mod de preparare

Fasolea, care am lasat-o la inmuiat peste noapte, o fierbem in apa cu sare si o frunza de dafin.

 

 

O mixam cu ajutorul blenderului. 

Adaugam usturoiul si condimentele, si amestecam bine.

 

 

Asazam fasolita in forme adanci si ne adunam toata rabdarea sa asteptam cateva ore bune sa se intareasca la frigider.

 

 

Servim fasolita cu ceapa rumenita bine si muraturi.

 

 

Pofta mare!