Piept de pui in crusta de ou si cascaval

Ingrediente
300 grame piept de pui, 2-3 oua, 1 lingura faina, ceapa verde, marar, cascaval, sare si piper.
Mod de preparare
Taiem pieptul de pui in bucati proportionale, fiecare bucata o batem cu ciocanul de carne, ca sa fie mai subtire si sa-i dam forma dorita, eu am ales sa fie rotunde.
Saram, piparam carnea si o lasam sa se odihneasca, intre timp pregatim aluatul pentru piept.
Intr-un bol spargem doua oua, le combinam cu sare, piper si doua linguri de cascaval razuit marunt. Cu ajutorul unui tel amestecam toate ingredientele, pana obtinem o masa omogena.
In bol mai adaugam ceapa, mararul tocat marunt si o lingura de faina. Amestecam bine ca sa nu se formeze globulete de faina.
Carnea batuta se scufunda in aluatul obtinut si o prajim in tigaia incinsa cu ulei, timp de 1-2 minute pe fiecare parte.
Pieptul de pui este gata!
Pofta buna!