Peste cu tocanita de legume

Ingrediente:
1 kg peste, 1 ceapa mare, 3 rosii, 1 ardei, 1 vanata, condimente: oregano, cimbru, busuioc, sare si piper.
Mod de preparare
Taiem pestele felii si il condimentam cu oregano, cimbru, busuioc, sare si piper.
Feliile de peste le aranjam intr-un vas termorezistent, acoperim cu folie de aluminiu si dam la frigider pentru 10 minute. Apoi, vasul il punem in cuptor pentru 15 minute.
Intre timp, pregatim legumele: taiem ceapa julien, rosiile, ardeiul si vanata cubulete. Calim ceapa in tigaie incinsa cu ulei, adaugam rosiile si prajim 5 minute, apoi adaugam cubuletele de ardei si vanata.
Toate ingredientele le condimentam cu sare si piper, dupa gust. Lasam la foc incet pana legumele sunt gata.
Intr-o farfurie de servit aranjam frumos pestele si legumele pregatite.
Presaram cu seminte de pin si feliute de portocala.
Pofta buna de la Victoria!