Peste cu tocanita de legume

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
Cine vrea sa prepare o cina rapida si delicioasa poate incerca aceasta reteta de peste cu tocanita de legume - gustos si foarte simplu.

 

Ingrediente:

1 kg peste, 1 ceapa mare, 3 rosii, 1 ardei, 1 vanata, condimente: oregano, cimbru, busuioc, sare si piper.

Mod de preparare

Taiem pestele felii si il condimentam cu oregano, cimbru, busuioc, sare si piper.

 

 

Feliile de peste le aranjam intr-un vas termorezistent, acoperim cu folie de aluminiu si dam la frigider pentru 10 minute. Apoi, vasul il punem in cuptor pentru 15 minute.

 

 

Intre timp, pregatim legumele: taiem ceapa julien, rosiile, ardeiul si vanata cubulete. Calim ceapa in tigaie incinsa cu ulei, adaugam rosiile si prajim 5 minute, apoi adaugam cubuletele de ardei si vanata.  

 

 

Toate ingredientele le condimentam cu sare si piper, dupa gust. Lasam la foc incet pana legumele sunt gata.

 

 

Intr-o farfurie de servit aranjam frumos pestele si legumele pregatite.

Presaram cu seminte de pin si feliute de portocala.

 

 

Pofta buna de la Victoria!