Briose aromate cu fulgi de cocos si migdale!

Ingrediente
Bolul 1: 2 cani faina alba; 2/3 cana zahar brun; un plic de praf de copt; 2/3 cana fulgi de cocos; o mana de migdale neprajite.
Bolul 2: 2 oua; 2 linguri smantana; 100 gr unt topit; 2/3 cana zahar alb; 2/3 cana lapte;
Mod de preparare
Toate ingredientele le impartim in cele doua boluri. In primul cele solide, in celalalt cele lichide. Continutul fiecarui bol il amestecam usor cu lingura, nu e nevoie sa folositi mixerul. Apoi turnam lichidele peste componentele solide si uniformizam.
Intr-o tava pentru briose asezam formele de hartie si
turnam aluatul cu o lingura ca sa umplem 2/3 din forme.
Decoram cu migdale.
Le coacem in cuptorul incins la 200 grade, timp de 16-18 minute, pana se rumenesc frumos.
Aceste briose sunt un desert delicios, dar si un mic dejun pe cinste! Iar Leo se bucura mult sa le gasesca in ghiozdan in pauzele dintre lectii :)