Biscuiți de ciocolată

Ingrediente
100 gr faina alba sau si mai bine integrala
50 gr zahar
un plic de praf de copt
30 gr praf de cacao neindulcit
un pumn de nuci de care va plac
4-5 linguri seminte de in
4-5 linguri fulgi de cocos
un praf de sare
100gr ciocolata neagra
50 gr unt
cateva linguri de ulei de masline
pudra de zahar
Mod de preparare
In primul rand, topim intr-un castronas untul cu ciocolata.
Intr-un bol mai mare amestecam toate componentele solide: faina, zaharul, praful de copt, fulgii de cocos si sarea.
Nucile (eu am folosit arahide) le farimitam in blender, iar semintele de in in rasnita de cafea.
Si le adaugam in bolul cu ingredientele solide.
Dupa ce le-am uniformizat, turnam peste ele ciocolata topita.
Amestecam bine si aduagam ulei atat cat e necesar, ca sa fie bine hidratat aluatul. Daca stringeti o bucata de aluat in pumn si acesta pastreaza forma lui, inseamna ca ati obtinut un aluat numai bun pentru biscuitii nostri.
Acoperim bolul cu folie alimentara si-l lasam in frigider timp de 1 ora. Dupa care formati bilute nu prea mari, le tavaliti binisor prin zahar pudra si
le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Biscuitii se coc timp de 10-20 minute, la 160 grade C.
Rezultatul final e uimitor!!!
Dar aveti rabdare sa se raceasca ca sa-i gustati.... Sunt..... nemaipomeniti!!!!
Iar daca inlocuiti untul cu ulei de cocos obineti un desert delicios de post!
Savurati cu placere!