Vinete umplute cu brânză
Ingrediente
2 vinete
350 g crema branza
300 g cascaval ras
100 g unt
10 rosii cherry
2 oua
2 linguri ulei masline
sare si piper
Mod de preparare
Vinetele spalate bine, se taie pe lungime si se inteapa coaja din loc in loc.
Se stropesc cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 grade C, pentru 20 minute.
Se scoate cu o lingura miezul vinetelor, insa cu grija pentru a pastra coaja.
Miezul vinetelor impreuna cu branza, jumatate din cantitatea de cascaval ras si ouale se amesteca bine. Se adauga sare si piper, dupa gust.
Se unge o tava cu unt. In cojile de la vinete se adauga compozitia obtinuta, cate o jumatate de rosie si se presara cascaval ras. Optional puteti adauga seminte de susan.
Vinetele se coc in cuptor la 200 grade timp de 10 minute.






















