Supă de pui cu chipsuri tortilla
Ingrediente
2 bucati de piept de pui, dezosat si fara piele
1/2 lingurita de ulei de masline
1/2 lingurita de usturoi, pisat
1/4 lingurita de chimen, macinat
400 ml de supa de pui
1 ceasca de boabe de porumb, congelate
1 ceasca de ceapa, tocata
1/2 lingurita de praf de chili
1 lingura de suc de lamaie
1 ceasca de sos salsa
230 g de chipsuri tortilla
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cubulete, se asezoneaza cu sare, piper si se stropeste cu putin ulei. Se caleste intr-o cratita medie timp de 5 minute.
Se adauga usturoiul si chimenul, se amesteca foarte bine.
Apoi, in cratita se incorporeaza supa, porumbul, ceapa, praful de chili, sucul de lamaie si sosul salsa.
Supa se lasa sa fiarba la foc mediu, timp de 20-30 de minute.
Chipsurile tortilla se rup in bucati si se pun in boluri separate.
Cand supa este gata se adauga peste chipsuri.
Supa de pui se serveste calda si poate fi garnisita cu putina smantana sau cateva cubulete de branza.
Savurati cu placere!