Ratatouille rustic
Ingrediente
4 dovlecei, taiati cubulete
1 vanata, taiata cubulete
3 ardei grasi rosii, taiati cubulete
3 cepe feliate
1 lingura de cimbru
1 lingura rozmarin
1 lingurita de sare
1/2 lingurita piper macinat
1 lingura ulei de masline
400 g mazare
8 rosii prunisoare, taiate cubulete
1 lingura usturoi tocat marunt
1 lingura bulion
2 1/2 lingurite de otet balsamic
3 linguri busuioc proaspat tocat
Mod de preparare
Amesteca dovleceii, vanata, ardeii grasi, ceapa, rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul, 2 linguri de apa si ulei.
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt tapetata cu putin ulei si baga-le in cuptorul incins, timp de 25 de minute.
Scoate tava si adauga mazarea, rosiile, usturoiul, rosiile, pasta de tomate si 1/4 lingurita de sare.
Amesteca bine totul si baga din nou tava la cuptor, cam 15 minute.
Serveste portiile de ratatouille cu otet balsamic si busuioc proaspat pe deasupra.
Pofta buna!