Ratatouille rustic

Profita de posibilitatea de a te bucura de toate legumele de vara intr-un singur preparat, cu o reteta spectaculoasa de ratatouille, foarte usor de preparat!

 

Ingrediente

4 dovlecei, taiati cubulete

1 vanata, taiata cubulete

3 ardei grasi rosii, taiati cubulete

3 cepe feliate

1 lingura de cimbru

1 lingura rozmarin

1 lingurita de sare

1/2 lingurita piper macinat

1 lingura ulei de masline

400 g mazare

8 rosii prunisoare, taiate cubulete

1 lingura usturoi tocat marunt

1 lingura bulion

2 1/2 lingurite de otet balsamic

3 linguri busuioc proaspat tocat

 

Mod de preparare

 

Amesteca dovleceii, vanata, ardeii grasi, ceapa, rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul, 2 linguri de apa si ulei.

 

Pune-le intr-o tava cu hartie de copt tapetata cu putin ulei si baga-le in cuptorul incins, timp de 25 de minute.

 

Scoate tava si adauga mazarea, rosiile, usturoiul, rosiile, pasta de tomate si 1/4 lingurita de sare.

 

Amesteca bine totul si baga din nou tava la cuptor, cam 15 minute.

 

Serveste portiile de ratatouille cu otet balsamic si busuioc proaspat pe deasupra.

 

Pofta buna!