Pulpe de iepuras la cuptor
Ingrediente
4 pulpe de iepure
2 capatani usturoi
2-3 crengute rozmarin
sare
piper alb macinat
boabe de piper negru
ulei pentru prajit
Mod de preparare
1. Se spala pulpele de iepure, se trec printr-un jet de apa si se lasa sa se scurga pe un prosop absorbant.
2. Usturoiul se curata si se lasa intreg. Rozmarinul se spala intr‑un jet de apa.
3. Pulpele de iepure se impaneaza cu usturoi, se inteapa cu varful unui cutit foarte bine ascutit sau cu o furculita, astfel incat atunci cand se prajesc sa se patrunda bine si se prajesc in ulei incins. Se lasa la inabusit cu putina apa, pana se inmoaie carnea, apoi se rumenesc in cuptor, stropindu-le din cand in cand cu zeama din vas.
4. Se scoate cratita din cuptor si se orneaza cu rozmarin.
Pofta buna!