Pulpe de iepuras la cuptor

O mancare savuroasa, aromata si satioasa. Este ideala pentru cinele in familie.

Ingrediente

4 pulpe de iepure

 2 capatani usturoi

 2-3 crengute rozmarin

 sare

 piper alb macinat

 boabe de piper negru

 ulei pentru prajit

 

Mod de preparare

1. Se spala pulpele de iepure, se trec printr-un jet de apa si se lasa sa se scurga pe un prosop absorbant.

 

2. Usturoiul se curata si se lasa intreg. Rozmarinul se spala intr‑un jet de apa.

 

3. Pulpele de iepure se impaneaza cu usturoi, se inteapa cu varful unui cutit foarte bine ascutit sau cu o furculita, astfel incat atunci cand se prajesc sa se patrunda bine si se prajesc in ulei incins. Se lasa la inabusit cu putina apa, pana se inmoaie carnea, apoi se rumenesc in cuptor, stropindu-le din cand in cand cu zeama din vas.

 

4. Se scoate cratita din cuptor si se orneaza cu rozmarin.

 

Pofta buna!