Cartofi umpluți cu broccoli și pui
Ingrediente:
6 cartofi mari
ulei de masline
50 gr. unt
½ cana iaurt
piper macinat
1 cana broccoli (fiert)
1 cana pui fiert
5 felii bacon tocat
cascaval ras
Mod de preparare:
Spalam cartofii, ii ungem cu putin ulei de masline si presaram un varf de sare pe suprafata acestora.
Ii bagam la cuptor pentru 45 minute pana devin fragezi. Dupa ce ii scoatem de la cuptor, ii taiem pe lung, astfel incat sa putem scoate miezul cartofului, pe care il punem intr-un vas adanc.
In acest vas vom adauga untul, cascavalul ras si iaurtul, amestecam energic pana obtinem o compozitie omogena, adaugam sare si piper, dupa gust.
Punem amestecul inapoi in cojile de cartofi, peste care adaugam broccoli si pui, apasand daca este necesar.
Presaram cateva feliute de bacon deasupra si apoi introducem cartofii umpluti la cuptor pentru inca 10 minute.
Preparatul pentru o cina in tihna alaturi de cei dragi este gata de a fi savurat!