Piept de pui cu mozzarella infasurat in felii de prosciutto
Ingrediente
8 bucati mici de piept de pui
200 g mozzarella, feliata subtire
8 felii subtiri de prosciutto
1 1/2 pahar de sos de rosii & busuioc
crengute de cimbru
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Pieptul de pui se pregateste timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau pana capata o culoare aurie. Cand este rumenit, se scoate de pe foc si se aranjeaza pe o farfurie.
Peste pieptul de pui se pun felii subtiri de mozzarella.
Se inveleste intr-o felie de prosciutto si se fixeaza cu o sfoara de bucatarie.
Intr-un vas termorezistent se toarna sosul de rosii ( puteti adauga si cateva rosii proaspete sau alte legume ) si se aranjeaza carnea de pui.
Cuptorul se incalzeste la 200 ° C. Carnea se coace in cuptor timp de 20 minute.
Se decoreaza cu crengute de cimbru.
Savurati cu placere!






















