Legume gratinate

Invata sa faci niste legume gratinate delicioase.

 

Ingrediente

150 g fasole pastai congelata

 1 bucata ardei gras roşu

 1 bucata ardei gras galben

 1 bucata ceapa medie

 2 bucati ciuperci albe

 1 lingura ulei

 2 felii cascaval

 2 felii sunca

 1 praf sare

 

Mod de preparare

 Intr-un vas cu apa clocotita, se pune fasolea si se lasa sa fiarba 5 minute. Se scurge apoi foarte bine si, eventual, se taie in doua.

 

Intr-o tigaie cu ulei incins, se pune ceapa curatata si taiata pestisori si ardeii taiati fasii sa se inmoaie. Se lasa 10 minute.

 

Intr-un vas, care merge la cuptor, se pun ardeii si ceapa, cu tot cu ulei, ciupercile taiate mai mare, fasolea si sunca taiata fasii. Se da amestecul la cuptor, pentru 10 minute.

 

Apoi, se pun cele doua felii de cascaval si se mai lasa inca 10 minute la cuptor.

 

 

Pofta buna!