Frigarui cu piept de pui si dovlecei

Prepara pentru cina o mancare savuroasa si foarte sanatoasa.

Ingrediente

500 g piept de pui

1-2 dovlecei

Pentru marinada:

1 lingura de ulei 

1 lingura sos de soia

1 lingurita otet de mere (sau suc de lamaie)

1 catel de usturoi, tocat marunt

0,5 lingurita de miere

condimente dupa gust (cimbru, oregano, seminte de susan negru, marar uscat)

sare si piper

 

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati si se pune la marinat. Se lasa la frigider aproximativ 30 de minute.

 

 

Dovleceii se taie fasii subtiri, se presara cu sare si se lasa 10 minute. Carnea marinata si rulourile de dovlecel se aranjeaza alternativ pe betele de frigarui.

Frigaruiul se prajeste pe tigaie cu putin ulei incins, cate 5 minute pe fiecare parte. 

 

 

Se serveste cu un sos de smantana si usturoi.

Pofta buna!