Fajitas de pui cu ardei și coriandru
Ingrediente
1 ceapa mare
1 ardei gras rosu mediu
1 piept de pui, fara piele, dezosat
mix de condimente
2 linguri de ulei vegetal
Pentru salsa
2 rosii medii, tocate marunt
1 ceapa, tocata marunt
o mana de coriandru proaspat, tocat marunt
1 lingura de suc de otet de vin alb sau lamaie
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
Cuptorul se incalzeste la 200 grade C.
Un vas termorezistent se stropeste cu ulei.
Ceapa, ardeii si pieptul de pui se taie felii, se pun in vas si se presara cu condimente. Se amesteca bine, ca sa se patrunda aromele.
Vasul se da la cuptor pentru 35-40 de minute, peste 15 minute ingredientele se amesteca.
Cum se serveste
Pe fiecare turta se pune o cantitate de pui si legume, smantana si salsa.
Cum se prepara salsa
Toate ingredientele pentru salsa se toaca foarte marunt, se stropesc cu suc de lamaie, se asezoneaza cu sare, piper si se amesteca.
Savurati cu placere!