Crevete scăldate în sos alb cu roșii și spanac
Ingediente
100 g spanac
700 g creveți
50 g cascaval
250 ml frișcă
125 ml bulion de pui
50 g roșii uscate la soare
3 căței de usturoi
2 lingurițe de condimente ierburi italiene
2 lingurițe ulei de măsline
Mod de preparare
Pasul 1. Dezghețați și decojiți creveții.
Pasul 2. Zdrobiți sau tocați mărunt usturoiul. Prăjiți ambele ingrediente în ulei fierbinte timp de 3 minute. Apoi, puneți creveții pe o farfurie.
Pasul 3. Turnați frișca si bulionul de pui în aceeași tigaie. Adăugați cașcavalul ras și condimentele iataliene. Gătiti sosul la foc mic. Când se îngroașă, adăugați roșiile uscate și spanacul. Amestecați și gătiți încă câteva minute.
Pasul 4. Adăugați creveții, amestecați și mai gătiți 1 minut.
Poftă mare!





















