Crevete scăldate în sos alb cu roșii și spanac

O rețetă de care nu te poți sătura.

Ingediente

100 g spanac

700 g creveți

50 g cascaval  

250 ml frișcă

125 ml bulion de pui

50 g roșii uscate la soare

3 căței de usturoi

2 lingurițe de condimente ierburi italiene 

2 lingurițe ulei de măsline

 

Mod de preparare

Pasul 1. Dezghețați și decojiți creveții.

Pasul 2. Zdobiți sau tocați mărunt usturoiul. Prăjiți ambele ingrediente în ulei fierbinte timp de 3 minute. Apoi, puneți creveții pe o farfurie.

Pasul 3. Turnați frișca si bulionul de pui în aceeași tigaie. Adăugați cașcavalul ras și condimentele iataliene. Gătiti sosul la foc mic. Când se îngroașă, adăugați roșiile uscate și spanacul. Amestecați și gătiți încă câteva minute.

Pasul 4. Adăugați creveții, amestecați și mai gătiți 1 minut.

Poftă mare!