Cartofi umpluti cu carne, rosii si cascaval

Cartofii umpluti sunt foarte gustosi si se pregatesc foarte usor, perfecti pentru o cina in familie.

 

Ingrediente

1 kg de cartofi 

150g orice carne afumata

200 g rosii 

50 g de cascaval

verdeata 

maioneza 

sare si piper 

 

Mod de preparare

 
 Se fierb cartofii in apa sarata pana cand sunt aproape gata. Se racesc, se curata de coaja si se taie pe lungime, in doua jumatati. Cu ajutorul unei lingurite se scobeste miezul.
 

 

Miezul cartofilor, carnea si rosiile se taie cubulete, verdeata se toaca marunt.

 

 

Ingredientele se pun intr-un bol, se adauga maioneza si se amesteca.

 

 

Cascavalul se da pe razatoare.

 

 

Umplem cartofii cu amestecul obtinut si ii aranjam intr-o tava de copt.

 

 

Cartofii se presara cu cascaval ras si se pregatesc in cuptor la temperatura de 180 de grade C, pana cascavalul devine rumen.

 

 

Savurati cu placere!