Cartofi copti cu rucola si branza

O reteta usoara si foarte savuroasa!

 

Ingrediente
branza de capra, sare kosher, 80ml ulei de masline, rucola, 8 catei de usturoi necuratati, 1,5 kg cartofi rosii mici, taiati pe jumatate

 

Ingrediente pentru vinegreta:

2 lingurite mustar
1 lingura otet balsamic
100ml ulei de masline extra virgin

 

Ingrediente pentru salata:

rucola
50g branza de capra faramitata
piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 150 grade Celsius. 

Intr-o tigaie, amesteca cartofii cu cateii de usturoi, sare dupa gust si cei 80 ml ulei de masline. 

Pune totul la cuptor pana ce cartofii sunt gata. 

Intr-un bol, amesteca mustarul si otetul. Incet, adauga si uleiul de masline, amestecand incontinuu. 

Ca sa faci salata, ia cartofii copti si pune-i intr-un bol mare. Stropeste-i cu vinegreta si amesteca-i bine. Adauga rucola si amesteca din nou. Mai adauga vinegreta dupa gust. 

Presara deasupra branza de capra. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.

Serveste salata cat e calda.

 

 

Pofta mare!