Rețeta de biscuiți Chai Sugar de la Taylor Swift
INGREDIENTE
Pentru prăjituri:
100g - unt nesărat (temperatura camerei)
100g - ulei vegetal
100g - zahăr granulat, plus suplimentar pentru blaturi
100g - zahăr pudră
1 - ou
2 lingurițe - extract de vanilie
1 pliculeț - frunze de ceai Chai
2 căni - făină
1/2 linguriță - bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță - sare
Pentru glazură:
200g - zahăr pudră
1/4 linguriță - nucșoară
1/4 linguriță - scorțișoară
3 linguri - lapte
MODE DE PREPARARE
1. Folosind un mixer, bateți untul la viteză medie timp de aproximativ un minut, până devine ușor și pufos.
2. Adăugați uleiul și amestecați din nou la viteză medie, până când se combină ingredientele. Este în regulă dacă untul și uleiul nu se combină complet.
3. Adăugați zahărul granulat, zahărul pudră, oul și vanilia, și amestecați din nou.
4. Adăugați un pliculeț de frunze de ceai-Chai în bol și amestecați.
5. Adăugați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și amestecați la viteză mică până se combină complet.
6. Aluatul va fi foarte moale, așa că dați la rece cel puțin o oră înainte de coacere.
7. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Formați fursecurile în bile de aluat și presărați zahăr deasupra. Coaceți 8-12 minute, în funcție de mărime. Pentru fursecuri mai moi, scoateți din cuptor înainte ca marginile să înceapă să se rumenească.
8. Lăsați fursecurile să se răcească, apoi amestecați ingredientele pentru glazură, acoperiți cu glazură și scorțișoară.