Biscuiți cu migdale

Să-i bucurăm pe cei mici cu niște biscuiți delicioși cu migdale.

Ingrediente

110 g de faina

20 g amidon de cartofi

40 g sirop de zahar

10 g de miere

30 g de ulei vegetal

migdale

varf de cutit de sare

varf de cutit de scortisoara

varf de cutit pudra de cacao

 

Mod de preparare

Intr-un bol se combina faina, amidonul de cartofi, sarea si scortisoara.

Intr-un alt recipient se amesteca siropul de zahar, mierea si uleiul.

Apoi, ingredientele lichide se combina cu cele uscate, se framanta aluatul.

Din aluatul obtinut se intinde o foaie.

Cu ajutorul unei forme se decupeaza ursuleti.

Biscuitii se aranjeaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.

 

 

Pe burtica fiecarui ursulet se fixeaza cate o migdala.

 

 

Biscuitii se coc in cuptor, la temperatura de 180 grade C, timp de 10 minute.

 

 

Pofta buna!