Negrese delicioase de post
Ingrediente
250 g de faina alba
440 g de zahar
85 g de pudra de cacao neindulcita
1 lingurita de praf de copt
1 lingurita de sare
250 ml de apa
250 ml de ulei vegetal
1 lingurita de extract natural de vanilie
Mod de preparate
Incalzeste cuptorul la 175 de grade C. Apoi, intr-o oala mai mare, cerne faina, zaharul, pudra de cacao, praful de copt si sarea. Adauga apa, uleiul vegetal si extractul natural de vanilie. Cu mixerul, amesteca bine pana ce compozitia s-a inchegat.
Alege o tava pentru copt destul de incapatoare, de 20 pe 30 cm sau mai mare, si toarna compozitia intr-un strat uniform. Inainte de a turna compozitia, ai grija sa ungi bine tava. Compozitia se da la cuptor timp de 25-30 de minute. Scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca timp de 10 minute inainte de a o taia in cubulete.
Le poti servi alaturi de miez de nuca sau miere. Presara putina nuca de cocos deasupra.
Pofta buna!






















