Cum să faci cel mai delicios Pandișpan cu cremă
Ingrediente
3 ouă
150 g zahăr
15 g amidon de porumb
350 ml lapte
un praf de sare
50 ml ulei de floarea soarelui
170 g făină de grâu
1 linguriță praf de copt
50 g făină de migdale
50 g migdale zahăr pudră, după gust
Mod de preparare
Amestecați 1 ou, 50 g zahăr și 15 g amidon de porumb.
Peste amestecul obținut turnați 250 ml lapte și puneți la foc mediu. Amestecați continuu, când amestecul se îngroașă, crema este gata.
Acoperiți crema cu folie alimentara și lăsați la răcit.
Bateți ouăle rămase cu un praf de sare și 100 g de zahăr până devin pufoase.
Adăugati 100 ml lapte și ulei de floarea soarelui, continuând să bateți faina, praful de copt și făina de migdale.
Frământați aluatul moale și puneți-l într-o tavă tapetată cu pergament.
Presărați cu migdalele peste aluat și acoperiți cu cremă.
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncalzit la 170°C.
Decorați desertul cu zahăr pudră.
Pofta mare!