Cum să faci cel mai delicios Pandișpan cu cremă

Găsirea făinii de migdale pentru a face acest tort la cuptor poate să nu fie atât de ușoară. Dacă nu aveți acest ingredient, puteți pur și simplu să măcinați migdalele până devin o pudră și să o folosiți

  Ingrediente

3 ouă

150 g zahăr

15 g amidon de porumb

350 ml lapte

un praf de sare

50 ml ulei de floarea soarelui

170 g făină de grâu

1 linguriță praf de copt

50 g făină de migdale

50 g migdale zahăr pudră, după gust

Mod de preparare

Amestecați 1 ou, 50 g zahăr și 15 g amidon de porumb.

Peste amestecul obținut turnați 250 ml lapte și puneți la foc mediu. Amestecați continuu, când amestecul se îngroașă, crema este gata.

Acoperiți crema cu folie alimentara și lăsați la răcit.

Bateți ouăle rămase cu un praf de sare și 100 g de zahăr până devin pufoase.

Adăugati 100 ml lapte și ulei de floarea soarelui, continuând să bateți faina, praful de copt și făina de migdale.

Frământați aluatul moale și puneți-l într-o tavă tapetată cu pergament.

Presărați cu migdalele peste aluat și acoperiți cu cremă.

Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncalzit la 170°C.

Decorați desertul cu zahăr pudră.

Pofta mare!