Bezele cu cremă și fructe
Ingrediente
Pentru bezea:
2 albușuri
un vârf de sare
150 g zahăr
Pentru cremă:
150 g brânză (Almette, Hohland, Philadelphia etc.)
50 ml frișcă 33–35%
100 g zahăr
Fructe:
fructe de pădure, portocală, banană, kiwi, căpșuni
Mod de preparare:
Bateți albușul cu un varf de sare până se formează spuma. Adăugați zahărul în cantități mici, treptat.
Bateți albușul până devine lucios și ferm. Dacă are granule de zahăr, compoziția mai trebuie mixată. Când zahărul s-a topit, puneți compoziția într-un pos. Formați bezelele mici cu bare de protecție ( cu diametrul de aproximativ 4 cm ) pe o tavă tapetată cu hârtie de copt ( dacă nu aveți pos, puneți compoziția într-o pungă și tăiați colțul ). Tava se dă la cuptor la temperatura de 90 grade C timp de 2 ore.
Cum se prepară crema:
Bateți frișca și zahărul. Adăugați brânza și amestecați.
Când bezelele sunt gata se lasă să se răcească, apoi se umplu cu cremă și fructele tăiate bucățele.
Poftă mare!






















