Bezele cu crema si fructe

Vezi mai jos cat de usor se prepara aceste bezele absolut delicioase, iar rezultatul te va lasa fara cuvinte.

Ingrediente

Pentru bezea:

2 albusuri

un varf de sare

150 g zahar

Pentru crema:

150 g branza (Almette, Hohland, Philadelphia etc.)

50 ml frisca 33–35%

100 g zahar

Fructe:

fructe de padure, portocala, banana, kiwi, capsuni

 

Mod de preparare:

Bateti albusul cu un varf de sare pana se formeaza spuma. Adaugați zaharul in cantitati mici, treptat.

Bateti albusul pana devina lucios si ferm. Daca are granule de zahar, compozitia mai trebuie mixata. Cand zaharul s-a topit, puneti compozitia intr-un pos. Formati bezelele mici cu bare de protectie ( cu diametrul de aproximativ 4 cm ) pe o tava tapetata cu hartie de copt ( dacă nu aveti pos, puneti compozitia intr-o punga si taiati coltul ). Tava se da la cuptor la temperatura de 90 grade C timp de 2 ore.

Cum se prepara crema:

Bateti frisca si zaharul. Adaugati branza si amestecati.

Cand bezelele sunt gata se lasa sa se raceasca, apoi se umplu cu crema si fructele taiate bucatele.

Pofta mare!