Bezele cu cremă și fructe

Vezi mai jos cât de ușor se prepară aceste bezele absolut delicioase, iar rezultatul te va lăsa făra cuvinte.

Ingrediente

Pentru bezea:

2 albușuri

un vârf de sare

150 g zahăr

Pentru cremă:

150 g brânză (Almette, Hohland, Philadelphia etc.)

50 ml frișcă 33–35%

100 g zahăr

Fructe:

fructe de pădure, portocală, banană, kiwi, căpșuni

 

Mod de preparare:

Bateți albușul cu un varf de sare până se formează spuma. Adăugați zahărul în cantități mici, treptat.

Bateți albușul până devine lucios și ferm. Dacă are granule de zahăr, compoziția mai trebuie mixată. Când zahărul s-a topit, puneți compoziția într-un pos. Formați bezelele mici cu bare de protecție ( cu diametrul de aproximativ 4 cm ) pe o tavă tapetată cu hârtie de copt ( dacă nu aveți pos, puneți compoziția într-o pungă și tăiați colțul ). Tava se dă la cuptor la temperatura de 90 grade C timp de 2 ore.

Cum se prepară crema:

Bateți frișca și zahărul. Adăugați brânza și amestecați.

Când bezelele sunt gata se lasă să se răcească, apoi se umplu cu cremă și fructele tăiate bucățele.

Poftă mare!