Cuburi de unt cu ierburi aromate

Cuburi de unt cu usturoi și ierburi - unul dintre cele mai simple și aromate condimentele pe care le poți face acasă.

 

10 moduri de a utiliza cuburile de unt cu usturoi si ierburi

1. Se unge pe paine proaspata
2. Se coace cu unele legume prajite
3. Se amesteca intr-un vas impreuna cu ceapa inainte de a adauga in ingrediente principale
4. Se unge pe paine inainte de a asambla un sandvis 
5. Se serveste pe partea de sus a piureului de cartofi 
6. Se unge puiul la cuptor
7. Se amesteca in sos de rosii pentru a neutraliza aciditatea
8. Se adauga la paste
9. Top pe fripturi, carne de pui, carne de porc sau de peste
10 Se topeste pe legume

 

Ingrediente

1 pachet de unt 
1-2 linguri patrunjel, tocat sau rozmarin, busuioc
3-4 catei de usturoi, zdrobit

 

 

Mod de preparare

Intr-o tigaie mica incinsa la foc mic se topeste un pachet de unt. 

 

 

 Se toaca marunt patrunjelul, se piseaza cateii de usturoi si se adauga in untul topit.

 

 

 

Se amesteca timp de aproximativ 5 minute, apoi se toarna in forme pentru cuburi de gheata.

 

 

 

Se pot pasta in frigider aproximativ o saptamana sau in congelator pentru mai mult timp.