Cuburi de unt cu ierburi aromate
10 moduri de a utiliza cuburile de unt cu usturoi si ierburi
1. Se unge pe paine proaspata
2. Se coace cu unele legume prajite
3. Se amesteca intr-un vas impreuna cu ceapa inainte de a adauga in ingrediente principale
4. Se unge pe paine inainte de a asambla un sandvis
5. Se serveste pe partea de sus a piureului de cartofi
6. Se unge puiul la cuptor
7. Se amesteca in sos de rosii pentru a neutraliza aciditatea
8. Se adauga la paste
9. Top pe fripturi, carne de pui, carne de porc sau de peste
10 Se topeste pe legume
Ingrediente
1 pachet de unt
1-2 linguri patrunjel, tocat sau rozmarin, busuioc
3-4 catei de usturoi, zdrobit
Mod de preparare
Intr-o tigaie mica incinsa la foc mic se topeste un pachet de unt.
Se toaca marunt patrunjelul, se piseaza cateii de usturoi si se adauga in untul topit.
Se amesteca timp de aproximativ 5 minute, apoi se toarna in forme pentru cuburi de gheata.
Se pot pasta in frigider aproximativ o saptamana sau in congelator pentru mai mult timp.