Un mic dejun sănătos pentru cei grăbiți
Micul dejun - cea mai importantă masă a zilei. Umple-te de energie consumând legume și verdețuri, la prima oră!
Ingrediente
½ castravete, tăiat în sferturi și apoi în felii groase
5 roșii cherry, tăiate în două
1/2 ardei roșu, tăiat cuburi
1/2 avocado, tăiat cuburi
busuioc proaspăt, rupt în bucăți
frunze de pătrunjel, tocat
¼ cană de nuci de pin, prăjite
1 lingură ulei de măsline
¼ linguriță de sare de mare
2 ouă
ulei pentru prăjit ouă
Mod de preparare
Pregătim salata:
Într-un castron mare se pun toate legumele, ierburile și nucile de pin. Salata se stropește cu ulei de măsline, se asezonează cu sare de mare și se amestecă.
Pregătim ouă ochiuri:
Într-o tigaie cu ulei încins se prăjesc ouăle, se scot din tigaie și se aranjează peste salată.
Poftă bună!
Sursa foto:























