Rulouri de dovlecei cu branza si busuioc

Daca vrei o reteta extrem de simpla pentru aperitive, incearca aceste rulouri de dovlecei cu branza si frunze proaspete de busuioc.

Ingrediente

3 dovlecei mici

sare si piper negru, dupa gust

60 g branza de capra

patrunjel proaspat, tocat 

spanac proaspat, tocat 

1 lingura ulei de masline

frunzele proaspete de busuioc

1/2 lingurita  zeama de lamaie

 

Mod de preparare

Dovleceii se taie felii subtiri, pe lungime. Se presara cu sare si piper, se stropesc cu ulei de masline si se rumenesc pe gratar/ tigaie grill timp de aproximativ 4 minute, pe fiecare parte.

 

Intr-un castron mic se combina branza, patrunjelul, spanacul si zeama de lamaie, se amesteca pana se omogenizeaza.

 

Pe fiecare fasie de dovlecel se pune cate o lingurita de branza si cate o frunza de busuioc, se ruleaza si se aranjeaza pe un platou.

 

 

Savurati cu placere!