Felii de rosii cu parmezan si busuioc

O gustare perfecta pentru un mic dejun rapid si sanatos!

 

Ingrediente

1-2 rosii intregi, feliate 
jumatate ceasca parmezan ras sau dupa gust 
un pumn de frunze de busuioc, tocat 
sare, dupa gust (nu prea mult, deoarece parmezanul este sarat) 
piper, dupa gust 
ulei de masline 

 

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 220 grade C.

Rosiile se taie felii (grosimea dorita) si se aranjeaza pe o tava tapeta cu hartie de copt.

 

 

Se razuieste parmezanul si se presara peste rosii,

 

 

apoi busuioc tocat, sare si piper.

Se stropeste cu cateva picaturi de ulei si se coace in cuptor, pana feliile de rosii devin fragede si branza se topeste, timp de 10-15 minute.

 

 

Se decoreaza cu mult busuioc proaspat si se serveste cu paine proaspata.

 

 

Savurati cu placere!