Cea mai simplă și delicioasă rețetă de ouă umplute
Ingrediente
1 duzină de ouă
1/3 cană maioneză
1 lingură muștar sau muștar de Dijon
1 linguriță de arpagic proaspăt tocat
1 linguriță mărar proaspăt tocat
1/2 linguriță sare grunjoasă
1/4 linguriță piper negru măcinat
Se adaugă ierburi tocate, pentru decor
Mod de preparare
Puneți ouăle într-o cratiță mare cu apă rece. Le fierbem tari, aproximativ 10-12 minute. Scurgeți apa și lăsați-le să se răcească complet.
Curățați ouăle și tăiați-le în jumătate. Scoateți ușor gălbenușurile cu o lingură și puneți-le într-un castron.
Adăugați maioneză, muștar, ierburi, sare și piper. Pasați și amestecați cu o furculiță până se omogenizează.
Folosiți o lingură sau o pungă pentru a umple fiecare ou cu crema obținută. Ouăle se ornează cu ierburi tocate.
Păstrați ouăle la frigider înainte de servire, nu mai mult de 24 de ore.
Pofta mare!