Bruschete cu ciuperci, brânză și verdeață
Ingrediente
5 felii de paine
6 -7 ciuperci proaspete
branza Feta
ulei de masline si unt
usturoi sau ceapa
patrunjel
sare, piper
Mod de preparare
Pregatim cateva felii de paine, in dependenta de cate bruschete ne dorim. Feliile de paine se stropesc cu cateva picaturi de ulei si se prajesc pe tigaie sau se coc in cuptor.
Ciupercile se taie lamele medii si se calesc intr-o tigaie cu o felie de unt. Se condimenteaza cu sare si piper, si se prajesc timp de 10 minute.
Intre timp, se toaca marunt usturoiul si se adauga peste ciuperci. Toata compozitia se amesteca si se mai caleste aproximativ 2-3 minute.
Fiecare felie de paine prajita se freaca cu un catel de usturoi. Pe bruschete se aranjeaza cu grija ciupercile, deasupra se razuieste branza si se presara verdeata.
Savurati cu placere!