Salata de rucola cu rosii si pui
Ingrediente
30 ml ulei de masline
5 grame coaja rasa de lamaie
10 ml suc de lamaie
200 grame piept de pui
400 grame rosii cherry taiate pe jumatate
150 grame rucola
5 ml otet
5 grame mustar
1 catel de usturoi tocat
30 grame masline taiate pe jumatate
sare si piper
Mod de preparare
Intr-un bol amesteca o lingura de ulei cu sucul si coaja de lamaie. Adauga pieptul de pui si lasa la marinat timp de 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper.
Incinge o tigaie si adauga pieptul de pui. Se prajeste timp de 2 minute pe fiecare parte. Cand este gata, ia de pe foc.
Intr-un bol amesteca rosiile cu rucola.
In alt bol se prepara dressingul: amesteca otetul, mustarul, usturoiul, sarea si piperul. Adauga treptat uleiul de masline si amesteca continuu.
Toarna sosul peste rosii si rucola.
Feliaza pieptul de pui si asaza peste salata. La final se presara cu masline.
Pofta buna!