Salată cu carne de vită, varză creață și roșii

O salată ușoară, gustoasă și sănătoasă.

 

Ingrediente

300 g carne de vită sau piept de pui 

250 g roșii

1 gulie

1 ardei

salată verde (Romano)

 

Dressing

5 linguri ulei de măsline

sucul de la o jumătate de lămăie

5-7 crenguțe de cimbru (opțional)

sare și piper

 

Mod de preparare

Carnea de vită se fierbe aproximativ 40-50 de minute, se lasă să se răcească și se taie felii.

 

 

Roțiile ți ardeiul se taie bucăți mai mici, gulia se dă pe răzătoare.

 

 

Cum se prepară dressingul:

Într-un bol se amestecă uleiul, sucul de lămâie și frunzulițele de cimbru. Se asezonează cu sare, piper și se amestecă.

 

 

Frunzele de salată se rup cu mâinile și se pun într-un bol mare, deasupra se adaugă toate ingredientele tocate. Se toarnă dressingul și se amestecă.

 

 

Poftă mare!