Salată cu carne de vită, varză creață și roșii
O salată ușoară, gustoasă și sănătoasă.
Ingrediente
300 g carne de vită sau piept de pui
250 g roșii
1 gulie
1 ardei
salată verde (Romano)
Dressing
5 linguri ulei de măsline
sucul de la o jumătate de lămăie
5-7 crenguțe de cimbru (opțional)
sare și piper
Mod de preparare
Carnea de vită se fierbe aproximativ 40-50 de minute, se lasă să se răcească și se taie felii.
Roțiile ți ardeiul se taie bucăți mai mici, gulia se dă pe răzătoare.
Cum se prepară dressingul:
Într-un bol se amestecă uleiul, sucul de lămâie și frunzulițele de cimbru. Se asezonează cu sare, piper și se amestecă.
Frunzele de salată se rup cu mâinile și se pun într-un bol mare, deasupra se adaugă toate ingredientele tocate. Se toarnă dressingul și se amestecă.
Poftă mare!
Sursa foto: