Tortilla cu piept de pui, legume și frunze de rucola

Ingrediente
Pentru 6 portii
Piept de pui, fara piele si dezosat
4 tortilla
3 rosii medii
1 ceapa
2 ardei
1 pahar de smantana
un buchet de rucola
boia, cimbru si oregano
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am taiat fasii, l-am asezonat cu boia, cimbru si oregano si l-am lasat sa se marineze timp de 10 -15 minute.
Intre timp, am pregatit salsa mexicana: am tocat marunt ceapa, rosiile si rucola.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei am prajit feliile de pui, cand erau aproape gata am adaugat in tigaie pentru cateva secunde ceapa, rosiile si frunzele de rucola. Le-am scos de pe foc si le-am lasat sa se raceasca.
Ardeii i-am taiat fasii si i-am copt pe o tigaie grill.
Turtele se pun in cuptor pentru 5 minute, eu le-am lasat aproximativ 10 minute asa ca au iesit mai crocante.
Pe fiecare turta am pus o lingura de smantana, am adugat cate 2 linguri din amestecul obtinut din tigaie si cateva fasii de ardei copt. La final am decorat cu frunze proaspete de rucola.
A iesit o gustare usoara si plina de arome ;)
Pofta buna!