Salata cu piept de pui si avocado

Maricica
imaginea utilizatorului Maricica
Va propun o salata de toamna care combina legume, carne si fructe - usor de pregatit si foarte gustos.

 

Ingrediente

200g piept de pui, 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 ardei galben, 1 castravete, 1 avocado, o mana frunze de salata

 

Pentru dressing

100 ml smantana, 2 linguri otet de vin, 4 linguri ulei masline.

 

Mod de preparare:

Taiem ardeiul felii si il calim intr-o tigaie infierbantata cu 2 linguri de ulei. Asezonam cu sare si piper, dupa gust.

 

 

La fel procedam si cu pieptul de pui.

 

Taiem castravetele pai, avocado se curate de coaja, se scoate samburile si se taie felii.

 

 

Frunzele de salata, spalate si bine uscate, le rupem cu mana si le aranjam in farfurie.

 

 

Deasupra punem feliutele de ardei,

 

 

pieptul de pui,

 

 

feliile de castravete si avocado.

 

 

Pregatim dressingul:

Intr-un bol combinam smantana cu otetul si uleiul. Asezonam cu sare, piper si amestecam, pana se combina.

Stropim salata cu dressingul obtinut.

 

 

Pofta buna de la Maricica!