Ouă umplute

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
Ouăle umplute - o rețetă foarte populară, pe care o poți pregăti oricând, indiferent de ocazie.

 

Ingrediente:

3 oua fierte tari, 60g ardei iuti marinati, 100g ficat, sare si piper
 

Mod de preparare

Fierbem ouale tari, lasam sa se raceasca, le curatam de coaja si le taiem in 2 jumatati, scoatem galbenusul.

 

Preparam umplutra:

Ceapa si ardeiul iute se toaca marunt, iar ficatul cubulete. Calim ceapa in tigaie incinsa cu ulei de masline, adaugam ficatul, condimentam cu sare, piper si il preparam la foc mediu, pana ficatul este gata.

 

 

Intr-un bol combinam amestecul din tigaie ardeiul iute si gabenusul de ou maruntit, daca mai este nevoie adaugam ulei de masline, amestecam bine.

 

 

Umplem fiecare jumatate de ou cu amestecul obtinut si le aranjam pe farfurie de servit cu frunze de salata.

Decoram cu rondele de masline si verdeata.

 

 

Pofta buna de la Victoria!