Pește cu roșii, mozzarella și capere la cuptor
Ingrediente
1/2 peste, 3 rosii, 5 felii de mozzarella, 2 catei usturoi, busuioc, rozmarin, 1 lingurita capere, sare si piper.

Mod de preparare
Am taiat pestele felii aproximativ de 1 cm grosime si 5-6 cm latime.

Feliile le-am asezonat cu sare si piper, apoi le-am aranjat intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu.
Le-am condimentat cu rozmarin, busuioc si le-am stropit cu ulei de masline.

Usturoiul l-am tocat mai marunt, iar

rosiile le-am taiat rondele,

si le-am aranjat peste feliile de peste.

Pestele l-am copt la temperatura de 180 de grade C, timp 5-7 minute.
Scoatem din cuptor, punem deasupra cate o felie de mozzarella si presaram cu capere.
Se da din nou la cuptor si il coacem inca 5 minute sau pana se topeste mozzarella.

Pofta buna de la Victoria!








