Rulouri cu piept de pui și cașcaval

Ușor de pregătit și delicios.

Ingrediente

File de pui 700 g

Cașcaval tare 100 g

Ou 5 buc

Cașcaval moale 2 buc

Maioneză 3 linguri

Faina de grau 150 g

Sare și piper, după gust

Boia afumata 0,25 g

 ulei de floarea soarelui, după gust

Champignon 200 g

Mod de preparare

Punți 2 ouă într-o cratiță cu apă. Puneți cratita pe foc. De când a început să fiarbă apa, fierbeți ouăle timp de 10 minute. Lăsați-le să se răcească, apoi curățați-le.

Răzuiți brânza tare și ouăle fierte. Puneți-le într-un bol adânc. Adăugați maioneză și piper negru măcinat, după gust. Amestecați bine toate ingredientele.

Tăiați ciupercile bucățele mici și prăjiți-le într-o tigaie cu ulei de floarea soarelui, până devin aurii. Sărați și piperați ciupercile în timp ce se gătesc.

Adăugați ciupercile prăjite și răcite la amestecul de brânză și ou. Amestecați totul bine până se obține o masă omogenă.

Tăiați fileul de pui în felii. Așezați-le pe un tocător. Acoperiți carnea cu folie alimentară și bateți ușor pe ambele părți folosind un ciocan.

Condimentați carnea cu sare, piper negru și boia de ardei afumată. Pe marginea feliilor de carne puneți umplutura de ciuperci și o fâșie de cașcaval.

Rulați carnea strâns folosind folie alimentară.

Într-o farfurie puneți făina și tăvăliți rulourile. Apoi bateți 3 ouă folosind o furculiță. Înmuiați rulourile de carne pe toate părțile în amestec.

Încingeți o tigaie cu ulei de floarea soarelui. Prăjiți rulourile de pui până se rumenesc, la foc mediu.

Poftă mare!