Frittata cu sunca, mazare si branza feta
Ingrediente
un pumn de menta, tocata marunt
50gr de mazare congelata, decongelata
100gr de sunca prajita, se taie in cuburi
4 oua, batute
1lingura de ulei de masline
100gr branza feta, rupta in bucati
ketchup (optional)
Mod de preparare
Intr-un bol mare se amesteca ouale batute, frunzele tocate de menta, mazarea si cuburile de sunca. Se asezoneaza cu sare si piper.
Intr-o tigaie se incinge uleiul, se adauga amestecul de ou si cu ajutorul unei spatule, se imping ouale de pe marginile exterioare spre interior, pentru a se gati mai usor.
Se adauga bucatile de feta si se prepara 2-4 minute.
Se icalzeste cuptorul, functia grill.
Tigaia se pune in cuptor, sub grill si se prepara 3-4 minute, pana partea de sus se rumeneste.
Frittata se serveste calda.
Savurati cu placere!