Frittata cu sunca, mazare si branza feta

O omleta umpluta cu cuburi de sunca, mazare si branza feta - o reteta delicioasa pentru un brunch sau un pranz usor.

 

Ingrediente

un pumn de menta, tocata marunt 
50gr de mazare congelata, decongelata
100gr de sunca prajita, se taie in cuburi 
4 oua, batute 
1lingura de ulei de masline 
100gr branza feta, rupta in bucati 
ketchup (optional) 

 

Mod de preparare

 

Intr-un bol mare se amesteca ouale batute, frunzele tocate de menta, mazarea si cuburile de sunca. Se asezoneaza cu sare si piper.

 

Intr-o tigaie se incinge uleiul, se adauga amestecul de ou si cu ajutorul unei spatule, se imping ouale de pe marginile exterioare spre interior, pentru a se gati mai usor.

 

Se adauga bucatile de feta si se prepara 2-4 minute.

 

Se icalzeste cuptorul, functia grill.

 

Tigaia se pune in cuptor, sub grill si se prepara 3-4 minute, pana partea de sus se rumeneste.

 

Frittata se serveste calda.

 

Savurati cu placere!