Chiftelute cu oua
Daca ti-au ramas oua fierte de la Pasti, nu le arunca, le poti folosi in diferite retete. Iata una!
Ingrediente
6 oua bine fierte
1 ou crud
400 g carne tocata amestec
1 ceapa medie
2 linguri pesmet
5-6 fire patrunjel
sare si piper
faina
ulei
Mod de preparare
Amesteca intr-un vas carnea cu ceapa tocata marunt, patrunjelul tocat, oul crud, pesmetul si condimenteaza bine cu sare si cu piper.
Decojeste ouale si imbraca-le in aluatul pentru chiftele. Da-le prin faina si prajeste-le in ulei incins.
Cand sunt bine rumenite, scoate-le pe un platou pe care ai asezat servete din hartie care sa absoarba surplusul de grasime.
Cand s-au mai racit, taie-le pe din doua si asaza-le pe o farfurie cu partea taiata in sus.
Pofta buna!
Sursa:






















