Budinca de clatite dulci

Iti propunem o reteta delicioasa de budinca cu clatite dulci. Incearc-o!

 

Ingrediente

10-12 clatite subtiri

500 g branza de vaci

1-2 linguri de zahar

1 ou

1 pachet de zahar vanilat

caise uscate sau stafide

2 oua

2-3 linguri de zahar

3 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Cum se prepara umplutura pentru clatite:

Se amesteca branza, oul, zaharul vanilat si stafidele uscate.

Se pune umplutura pe clatita si se ruleaza.

Clatitele se aranjeaza in forma de spirala intr-o tava de copt, unsa cu unt.

Intr-un bol se combina ouale, zaharul si smantana, se amesteca pana la omogenizare. Amestecul obtinut se toarna peste clatite.

Budinca se da la cuptor pentru 30-35 de minute, la temperatura de 190 grade C.

Pofta buna!