Tartă frantuzească cu șuncă și ouă

Vrei să pregătești o gustare delicioasă, într-un timp foarte scurt? Îți recomandăm o tartă franțuzească savuroasă cu șuncă și ouă ochiuri.

 

Ingrediente:

1 foaie de aluat congelat

200 g șuncă tăiată felii subțiri

1/2 ceașcă de smântână

1/4 ceașcă de mozzarella

6 ouă

1/4 ceașcă parmezan ras

 

Cum se prepară tarta:

Întinde foaia de aluat într-un pătrat de 26 de centimetri și pune-o într-o tavă de copt. Dă-o la cuptor pentru 10 minute, până când capătă o nuanță aurie deasupra.

 

Între timp, amestecă șuncă cu smântâna, mozzarella și 3 ouă într-un castron mic. Asezoneaza-le cu piper și toarnă amestecul peste aluat. Sparge ouăle rămase peste aluat, presară și parmezanul, apoi dă tava la cuptor pentru 20 de minute.

 

Cum se servește tarta franțuzească cu șuncă și ouă:

Tarta franțuzească cu șuncă și cu ouă se servește atât caldă, cât și rece, cu sos de roșii.