Rondele de vânătă cu salată de avocado, roșii și piept de pui

Un aperitiv ușor de preparat, rafinat și foarte gustos.

Ingrediente

1 vânătă medie, tăiată felii 

2 linguri ulei de măsline extra virgin

sare și piper negru proaspăt măcinat

pui fiert, mărunțit

1/2 conservă de fasole neagră ( opțional )

1/2 conservă de porumb

1 roșie, tăiată cubulețe

1 avocado, tăiat cubulețe

suc de la o lămâie

1 linguriță condimente taco

brânză cheddar

verdeață

Mod de preparare

Vânăta se taie rondele, se presară cu sare pe amebele părți, se lasă 30 de minute pentru a extrage umezeala, apoi se șterge cu un prosop de hârtie. Rondele de vânătă se pun pe o tavă, se stropesc cu ulei de măsline și se dau la cuptor pentru 25-30 de minute.

Într-un bol mare se amestecă carnea de pui, fasolea neagră, porumbul, roșia, avocado și condimentele taco. Ingrediente se stropesc cu suc de lămâie, se condimentează cu sare și piper, și se amestecă bine.

Pe rondele coapte se aranjează câte o lingură de salată și se presară cașcaval. Se mai dau la cuptor încă 5 minute până se topește brânza.

la final, se decorează cu verdeață.