Rondele de vânătă cu salată de avocado, roșii și piept de pui
Ingrediente
1 vânătă medie, tăiată felii
2 linguri ulei de măsline extra virgin
sare și piper negru proaspăt măcinat
pui fiert, mărunțit
1/2 conservă de fasole neagră ( opțional )
1/2 conservă de porumb
1 roșie, tăiată cubulețe
1 avocado, tăiat cubulețe
suc de la o lămâie
1 linguriță condimente taco
brânză cheddar
verdeață
Mod de preparare
Vânăta se taie rondele, se presară cu sare pe amebele părți, se lasă 30 de minute pentru a extrage umezeala, apoi se șterge cu un prosop de hârtie. Rondele de vânătă se pun pe o tavă, se stropesc cu ulei de măsline și se dau la cuptor pentru 25-30 de minute.
Într-un bol mare se amestecă carnea de pui, fasolea neagră, porumbul, roșia, avocado și condimentele taco. Ingrediente se stropesc cu suc de lămâie, se condimentează cu sare și piper, și se amestecă bine.
Pe rondele coapte se aranjează câte o lingură de salată și se presară cașcaval. Se mai dau la cuptor încă 5 minute până se topește brânza.
la final, se decorează cu verdeață.






















