Cosulete cu salata de ciuperci si piept de pui
Ingrediente
1 foaie aluat franţuzesc
300 g ciuperci din conservă
sare si piper
2 oua
1 piept de pui
1 legatura patrunjel
Mod de preparare
Se dezgheata aluatul, se intinde cu sucitorul pe planseta si, cu un pahar potrivit, se formeaza cosuletele.
Se da drumul la cuptor la o temperatura de 120° C, se stropeste tava cu putina apa si se asaza cosuletele. Se ung cu ou batut pentru un aspect placut si se lasa sa se coaca 40 de minute.
Intre timp se pune un ou sa fiarba tare, se scoate galbenusul, se zdrobeste cu mixerul si se amesteca cu galbenusul crud, cu sare, piper si ulei putin cate putin, pana e gata maioneza.
Ciupercile se scot din borcan, se scurg si se taie cubulete, apoi se amesteca cu maioneza si pieptul de pui fiert. Se condimenteaza cu sare si piper daca mai este nevoie si se umplu cosuletele. Se orneaza cu fire de patrunjel verde si se servesc la aperitive.
Pofta buna!






















