Bulete pufoase de brânză - rapid și foarte gustos
Ingrediente
1/2 ceasca de branza dura, rasa
1/2 ceasca de branza Cheddar
4 oua
3/4 ceasca de faina
1 ceasca de apa
6 linguri de unt
2 catei de usturoi
3/4 lingurita de sare
1/4 lingurita de piper negru macinat
1 1/2 lingura de mustar de Dijon
Modul de preparare
Intr-o cratita se amesteca apa, untul, usturoiul, sarea si piperul.
Ingredientele se aduc pana la temperatura de fierbere si se incorporeaza faina, amestecand continuu si energic cu o spatula, pana cand se formeaza un aluat ferm.
Cratita se indeparteaza de pe foc, se lasa putin sa se raceasca si se adauga mustarul, apoi ouale, se amesteca continuu.
Dupa ce s-a omogenizat compozitia, se adauga si cele doua feluri de branza si se amesteca pana se obtine un aluat uniform.
Cu ajutorul unei linguri se formeaza buletele si se aranjeaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Buletele se coc in cuptorul preincalzit la 220 de grade C, timp de 20 de minute.
Se servesc calde, decorate cu verdeata proaspata.
Savurati cu placere!